Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

Jarang ada filem yang dinanti-nantikan seperti Justice League Zack Snyder, hasil beberapa tahun petisyen dari peminat yang bersemangat menggunakan #releasethesnydercut. Sekarang, apabila tarikh tayangannya telah digembar gemburkan, peminat di Asia akhirnya dapat menyaksikan "Synder Cut" serentak seluruh dunia pada hari Khamis, 18 Mac jam 3.01 petang (waktu Malaysia), tayangan perdana bersamaan dengan A.S. di HBO GO!


Inilah pandangan mengapa filem ini mempunyai ramai peminat yang tergilakan!

 

# 1. Durasi masa filem ini adalah  4 jam 2 minit!

Tidak seperti kebanyakan siaran sinematik yang hadir dalam waktu kurang dari 2 jam, Justice League Zack Snyder dua kali lebih lama. Anda mungkin tertanya-tanya, apa yang mungkin ditambahkan oleh pengarah, Zack Snyder ke kisah epik ini yang akan memakan masa dua jam tambahan? Jawapannya: banyak!

 

Dalam versi ini, peminat melihat lebih mendalam kisah setiap ahli Justice League - Superman / Clark Kent (Henry Cavill), Batman / Bruce Wayne (Ben Affleck), Wonder Woman / Diana Prince (Gal Gadot), The Flash / Barry Allen (Ezra Miller), Aquaman / Arthur Curry (Jason Momoa), dan Cyborg / Victor Stone (Ray Fisher) - latar belakang, dan pengalaman masa lalu mereka yang memotivasi mereka hari ini.

 
Menyelami kerumitan kehidupan mereka, Snyder memperkenalkan penonton kepada ibu Victor Stone, Elinore (Karen Bryson) dan gadis diminati Barry Allen, Iris West (Kiersey Clemons). Filem ini mempunyai kisah cerita yang lebih emosional untuk Lois Lane (Amy Adams), konteks yang lebih baik untuk masa lalu Aquaman dengan Vulko (Willen Dafoe), dan pelbagai cinta Silas Stone (Joe Morton) untuk anaknya Cyborg.


# 2. Justice League Zack Snyder secara praktikalnya adalah filem baru.

Menggunakan semua rakaman yang pernah diambil semasa penggambaran yang lalu (dan tidak pernah ditayangkan), filem epik ini juga merangkumi:

 · Rakaman yang tidak pernah dilihat sebelumnya!

Rakaman baru dengan Deathstroke (Joe Manganiello), Martian Manhunter / Calvin Swanwick (Harry Lennix) dan Ryan Choi (Zheng Kai) untuk melengkapkan mitologi, dan penampilan pertama New God Darkseid (Ray Porter), menyumbang untuk 4 jam masa berjalan. Ia bahkan mempunyai adegan terakhir yang baru diambil semasa penggambaran dan satu scene baru untuk kredit .

 · Adegan baru yang melibatkan The Flash dan The Joker

Semasa Ezra Miller terlibat dengan penggambaran Fantastic Beasts di UK, Snyder harus mengarahkan scene baru bersamanya melalui persidangan video Zoom. Pada masa yang sama, dia dapat mengatasi kekesalannya bahawa Batman dan Joker tidak pernah bersua muka sehingga dia membawa Jared Leto hanya untuk satu adegan.


· Beribu shot untuk VFX baru

Produksi diteruskan hingga mencapai tahap pandemik, dengan pasukan VFX antarabangsa bekerja dari jauh untuk menyelesaikan atau mengulangi ribuan shot.

 
· Skor muzik baru

Komposer asal Junkie XL, juga dikenali sebagai Tom Holkenborg, kembali ke projek itu, mencipta skor yang menangkap watak dan perjuangan setiap watak.


# 3. Filem Ini Terbahagi Kepada 6 Bahagian.

Peminat boleh memilih untuk menonton filem epik ini dalam satu sesi, atau mereka dapat menikmati pengalaman menonton dengan menontonnya di bahagian yang dipisahkan seperti di bawah:

 
Part 1: "Don't Count On It, Batman"

Part 2: "Age of Heroes"

Part 3: "Beloved Mother, Beloved Son"

Part 4: "Change Machine"

Part 5: "All The King's Horses"

Part 6: "Something Darker."

Epilogue


# 4. Lebih banyak pakaian yang 'asli' rosak

Walaupun kostum superhero sering kelihatan murni, dalam kehidupan sebenar, lateks tidak tahan lama! Selepas empat tahun, kostum Batman hancur ketika Ben Affleck cuba memakainya. Dengan kekurangan masa, mereka meneruskan penampilannya yang rosak, memberikan lebih banyak keaslian kepada keadaan pasca-apokaliptik.

 
# 5. Jangan sekali-kali memandang rendah kekuatan peminat!

Keluaran khas ini dimungkinkan kerana sekumpulan yang berdedikasi memulakan kempen #ReleaseTheSnyderCut. Dalam proses itu, mereka menghujani Warner Bros. dengan isyarat berprofil tinggi yang meliputi iklan papan iklan, kempen media sosial, dan pada masa yang sama mereka juga mengirim kapal terbang untuk terbang di atas studio.


Tak sabar nak tonton filem ini?Korang semua boleh menikmati  menonton streaming atau download fiem dan series "DC Blokbusters" dan DC Universe Animated : Justice League  di HBO GO sekarang.Kami rekomendasikan mulakan dengan menonton Man of Steel dan Batman Vs Superman : Dawn Of Justice untuk menaikkan mood anda untuk menonton Zack Snyder's Justice League!.

Muat turun aplikasi di App Store atau Play Store dan dapatkan percubaan percuma. Akses HBO GO melalui Astro atau di https://www.hbogoasia.com/. HBO GO boleh didapati di Android TV, Apple TV, LG TV dan Samsung Smart TV - dan dilengkapi dengan fungsi AirPlay dan Google Cast.

Post a Comment

Previous Post Next Post