Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

 


Setelah menunggu sekian lama, Disney Plus Hotstar MY akhirnya akan dilancarkan di Malaysia pada 1 Jun 2021.Perkhidmatan streaming Disney Plus Hotstar Malaysia akan tersedia dengan harga RM54.90 untuk tiga bulan pertama, serta pakej khas dari Astro dengan tambahan RM5 jika ada sudah melanggan super packs Astro.

Semasa Disney Plus dilancarkan pada bulan Jun, pelanggan dapat menantikan Loki pada 11 Jun 2021 dan Pixar's Luca pada 18 Jun 2021. Di samping itu, pelanggan akan menikmati Disney + Originals, seperti The Mandalorian dan High School Musical: The Musical: The Series, dan WandaVision dan The Falcon dan The Winter Soldier di Marvel Studios.


Dengan sokongan kepada komuniti filem tempatan, Disney + Hotstar telah mengadakan siri perjanjian bertahun-tahun dengan studio terkemuka di Malaysia seperti Skop Productions, Revolution Media Films, Primeworks Studios, WAU Animation, Act 2 Pictures, Les 'Copaque Production, Red Filem dan banyak lagi.Perjanjian bertahun-tahun ini bermaksud bahawa Disney + Hotstar akan menjadi rumah eksklusif untuk beberapa blockbusters Malaysia yang paling dinanti-nantikan, yang akan melangkaui pawagam dan melancarkan perkhidmatan streaming.

Ini termasuk filem seperti J2: J Retribusi, sekuel aksi letop untuk blockbuster J Revolusi, yang dibintangi oleh Zul Ariffin, Ashraf Sinclair dan Amelia Henderson, Zombitopia yang dibintangi oleh Shaheizy Sam, Bront Palarae dan Sharifah Amani, dan Ada Hantu yang dibintangi oleh Hairul Azreen. Ejen Ali The Movie 2 juga akan ditayangkan secara eksklusif di Disney + Hotstar selepas debut tayangannya di pawagam.

Tonton video promo Disney+ Hotstar Malaysia disini : 

Post a Comment

Previous Post Next Post