Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

 


Sepanjang musim PKP 3.0 ni mesti ramai bosan dirumah, so ini adalah list yang kami rekomenkan untuk anda sempena dirumah ini dengan menonton rancangan terbaru dari Netflix yang setiap minggu akan hadir dengan pelbagai rancangan menarik dan banyak.Tapi kami dah pilih beberapa daripadanya dan rekomenkan kepada anda!


LUPIN PART 2 : 11 JUN 2021

Usaha membalas dendam Assane terhadap Hubert Pelligrini telah merosakkan keluarganya.Dia akan kembali gagah , dan sekarang dia perlu memikirkan rancangan baru, walaupun termasuk membahayakan dirinya sendiri,begitulah sedikit sebanyak sinopsis LUPIN PART 2.

Tonton trailer penuh disini : 


ALI & RATU RATU QUEENS : 17 JUN 2021

Sekilas kenangan masa kecil Ali bersama ibunya (Marissa Anita) sebelum dia pergi ke New York untuk mengejar impiannya. Ibu dan anak berpisah dengan janji untuk bersatu kembali setelah berjaya, tetapi adakah mereka dapat menemui jalan kembali? Ali yang sudah dewasa bertekad untuk mencarinya dan memulakan perjalanan yang mengubah hidup ke New York di mana dia bertemu dengan empat pendatang Indonesia yang sangat menyeronokkan dan berwarna-warni (Nirina Zubir, Tika Panggabean, Asri Welas, Selamat Salma) dan seorang wanita muda Eva (Aurora Ribero). Dengan pertolongan mereka, Ali mendapati bahawa keluarga bukan hanya jalan sehala, sambil mengejar impiannya dengan latar belakang Queens di New York.

Tonton trailer disini : Rurouni Kenshin The Final/The Beginning (18 Jun 2021)

Ketika musuh yang menakutkan menyerang Tokyo, panggung ditetapkan untuk pertempuran bertarung tinggi yang dapat mengungkap beberapa rahsia terbesar Kenshin.

Tonton trailer disini : SWEET TOOTH : 4 JUN 2021

Dari Penerbit Eksekutif Robert Downey Jr, Susan Downey, Jim Mickle, Beth Schwartz, Amanda Burrell, dan Linda Moran, Sweet Tooth menceritakan kisah "The Great Crumble" yang melanda dunia sedekad yang lalu yang membawa kepada kemunculan misteri kacukan - bayi yang dilahirkan sebagai sebahagian manusia, sebahagian haiwan.

Tidak pasti jika kacukan adalah penyebab atau akibat virus, banyak manusia takut dan memburu mereka. Setelah satu dekad hidup dengan aman di rumah hutannya yang terpencil, seorang budak rusa hibrida terlindung bernama Gus (Christian Convery) secara tidak disangka berteman dengan seorang penyendiri yang mengembara bernama Jepperd (Nonso Anozie). Bersama-sama mereka memulakan pengembaraan luar biasa di seluruh kiri Amerika untuk mencari jawapan - mengenai asal usul Gus, masa lalu Jepperd, dan makna sebenar rumah. Tetapi kisah mereka penuh dengan sekutu dan musuh yang tidak dijangka, dan Gus dengan cepat mengetahui dunia yang rimbun dan berbahaya di luar hutan lebih kompleks daripada yang pernah dia bayangkan.

Tonton trailer disini : JAGAME THANDHIRAM : 18 JUN 2021

Jika anda peminat filem Tamil, dan fanatik kepada pelakon hebat seperti Dhanush jangan lepaskan peluang menonton filem ini ,Apabila seorang gangster yang cerdik dan direkrut untuk membantu tuan jenayah luar negara menjatuhkan saingan, dia terperangkap oleh dilema moral yang berlaku.

Tonton trailer disini :Godzilla Singular Point : 24 JUN 2021

Godzilla Singular Point adalah siri TV animasi serba baru yang menandakan permulaan projek baru untuk Godzilla, salah satu watak paling ikonik di Jepun. Siri anime ini terbentang lebih dari 13 episod untuk menceritakan kisah baru dan asli tidak seperti apa yang dilihat dalam francais Godzilla sebelum ini.

Tonton trailer disini : 


Rekomendasi tambahan :

Fatherhood, Streaming bermula 18 Jun

Seorang ayah membesarkan bayi perempuannya sebagai ayah tunggal setelah kematian isterinya yang tidak dijangka yang meninggal sehari selepas kelahiran anak perempuan mereka.

Tonton trailer disini:


Black Summer : Season 2 Streaming bermula 17 Jun

Musim sejuk datang dengan cabaran baru berdarah dingin semasa kiamat zombie ketika pemulung panik dan milisi ganas memerangi orang mati dan putus asa.

Tonton trailer disini : 


Tonton iklan dibawah untuk melihat rancangan baru lainnya di Netflix pada bulan Jun ini : 


Post a Comment

Previous Post Next Post