Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

DEBUT SIRI ASAL HARI INI 

EKSKLUSIF DI DISNEY+ HOTSTAR


Siri enam episod baru "Loki" Marvel Studios dilancarkan hari ini, 9 Jun secara eksklusif di Disney + Hotstar, yang menampilkan God of Mischief yang meriah dalam perjalanan rentas waktu yang mendebarkan ketika dia melangkah keluar dari bayangan abangnya. Lihatlah di sebalik tabir ketika kita bersiap sedia untuk melakukan kerosakan dan kekacauan!


Untuk meraikan kepulangan penjahat kegemaran Marvel Cinematic Universe (MCU), berikut adalah lima fakta menarik mengenai siri asal untuk anda memulakannya.

1. Ini adalah Loki yang belum pernah anda lihat!

Bermula dari saat dalam "Avengers: Endgame" ketika Loki tahun 2012 melarikan diri dengan Tesseract, siri ini membawa penonton dalam perjalanan penemuan diri kerana kita melihat sisi penipu yang berbeza ketika dia menurunkan beberapa pasak dan berjuang untuk mencari kedudukannya dalam birokrasi Penguasa Time Variance (TVA) yang tidak memaafkan.

2."Loki" adalah thriller jenayah yang memenuhi pengembaraan epik

Ditangkap dan ditangkap oleh TVA, Loki tertarik untuk membantu menyiasat dan menyelesaikan jenayah serius dengan ancaman misteri. "Perspektif unik" Loki diperlukan untuk mencari pelakunya dan memperbaiki garis masa, merangkumi busur enam episod yang kelihatannya membuka jalan baru untuk MCU dan meletakkan landasan untuk perkara-perkara yang akan datang.

3. Duo dinamik baru bergabung

Berpasangan dengan Loki adalah Agen Mobius TVA, yang mengambil risiko terbesarnya setakat ini dengan bekerja dengan Dewa Kesalahan dan berusaha untuk mendapatkan kepercayaannya. Sama ada mereka saling memanipulasi untuk memenuhi tujuan mereka sendiri, siri ini akan menyaksikan Loki dan Mobius berkongsi adegan penting, membina dinamik menarik antara duo yang tidak pernah dimiliki Loki pada masa lalu.

4. Ada humor, aksi, hati dan tontonan

Mengikuti langkah "WandaVision" dan "The Falcon and the Winter Soldier", "Loki" berjanji untuk menyampaikan semua yang ada dari MCU dan banyak lagi. Nada persembahan mungkin mengejutkan penonton, dari kegelisahan dan momentum watak yang terkenal dengan kedalaman dan luas emosi yang juga mewakili rangkaian Loki sendiri yang luar biasa, semuanya terkandung dalam satu kisah epik.

5. 'Loki Lectures' adalah sebahagian daripada membuat persembahan

Tom Hiddleston, yang menggambarkan Loki dalam dekad yang lalu telah melihat watak menjadi kegemaran peminat, berkongsi pengetahuannya yang luas tentang tempat MCU dan Loki di dalamnya bersama dengan hubungannya dengan watak lain dengan pelakon dan kru siri ini. "Saya mula menyebutnya sebagai" kuliah Loki "," kata pengarah Kate Herron. "Sangat bagus untuk membuat kami semua memastikan semua orang berada di halaman yang sama dan bekerja dari sudut yang sama."

"Loki" melihat Tom Hiddleston kembali sebagai watak utama, disertai oleh Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku dan Richard E. Grant. Kate Herron mengarahkan "Loki," dan Michael Waldron adalah ketua penulis.

Rakyat Malaysia dapat menonton episod baru setiap hari Rabu di Disney + Hotstar dengan melanggan perkhidmatan tersebut secara langsung di DisneyPlusHotstar.my atau melalui aplikasi Disney + Hotstar pada peranti Android dan iOS, dengan harga RM54.90 selama tiga bulan.

"Loki" melihat Tom Hiddleston kembali sebagai watak utama, disertai oleh Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku dan Richard E. Grant. Kate Herron mengarahkan "Loki," dan Michael Waldron adalah ketua penulis.

 
Untuk mengikuti update terkini sila ke :

Twitter: @LokiOfficial, @DisneyPlusMY

Facebook: @LokiOfficial, @DisneyPlusHotStarMY
Instagram: @OfficialLoki, @DisneyPlusHotStarMY

Post a Comment

Previous Post Next Post