Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

RAIKAN BAPA DENGAN  MASA BERSAMA KELUARGA YANG BERKUALITI

Ada rancangan perayaan di rumah yang sempurna untuk Hari Bapa tahun ini? Biarkan Ayah mengambilnya dengan senang hati dan bersukan dengan menikmati filem dan siri yang menarik yang menampilkan beberapa tokoh ayah dan ayah terbaik, yang terdapat secara eksklusif di Disney + Hotstar.

Sama ada anda berminat untuk filem animasi, aksi pahlawan atau klasik tanpa henti, bersantai dengan makanan ringan dan menempah tempat terbaik di ruang tamu untuk waktu yang berkualiti dengan ayah dan keluarga dengan senarai tontonan yang ada dalam hari bapa ini.

Sumber dari Disney+ Hotstar Malaysia

1. Raya & The Last Dragon

Masuk ke tanah Kumandra yang indah dan mengasyikkan sebagai heroin pertama di Asia Tenggara Disney dalam usaha mencari naga terakhir untuk menyelamatkan dunia - dan ayahnya. Dengan temanya mengenai kesetiaan, keluarga dan pengorbanan, ini adalah filem yang menghiburkan, lucu dan menawan untuk semua peringkat umur.

Sumber dari Disney+ Hotstar Malaysia

2. Finding Nemo

Ikatan ayah-anak di Pixar's Finding Nemo's adalah sesuatu yang tidak dapat dilupakan, menenunkan kisah yang menghiburkan dan manis mengenai keibubapaan, membiarkan anak-anak anda membesar, dan kasih sayang tanpa syarat ibu bapa terhadap anak-anak mereka.

Sumber dari Disney+ Hotstar Malaysia

3. The Mandalorian

Untuk bapa penyayang Star Wars, sekarang adalah masa yang tepat untuk maraton sepanjang dua musim pertama The Mandalorian. Ikuti jejak The Mandalorian dan The Child ketika mereka melalui jalan galaksi berbahaya di era bergolak setelah kejatuhan Empayar Galaksi.

Sumber dari Disney+ Hotstar Malaysia

4. Big Short

Salah seorang peminat sukan, Big Shot membintangi John Stamos sebagai jurulatih bola keranjang yang terpaksa menebus reputasinya dengan mengambil pekerjaan di sekolah menengah untuk semua gadis. Sejuk dan menarik, siri ini membawa penonton dalam perjalanan mengatasi rintangan yang sempurna untuk seisi keluarga.

Sumber dari Disney+ Hotstar Malaysia

5. J2: J Retribusi 

Sekiranya ayah suka menikmati aksi bertaraf tinggi, tonton filem hit Malaysia J2: J Retribusi! Dibintangi oleh Zul Ariffin sebagai watak utama Jay Zulkarnain, filem thriller ini menawarkan pengembaraan yang menghiburkan ketika dia berlumba-lumba melawan masa untuk menyelamatkan tuduhan dari situasi tebusan.

Post a Comment

Previous Post Next Post