Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement
The Harder They Fall datang ke Netflix tahun ini!Melihat kepada kedatangan Idris Elba di dalam pecahan penjara kereta api dalam trailer,maka aksi akan bermula dengan geng musuh yang memburunya!


Ketika penjahat Nat Love (Jonathan Majors) mendapati bahawa musuhnya Rufus Buck (Idris Elba) dibebaskan dari penjara, dia mengumpulkan kumpulannya untuk mengesan Rufus dan membalas dendam. Mereka yang menemaninya di sekolah baru yang terjamin dan adil ini termasuk bekas kekasihnya Stagecoach Mary (Zazie Beetz), lelaki kanan dan kiri - Bill Pickett (Edi Gathegi) yang panas baran dan cepat melukis Jim Beckwourth (RJ Cyler) —dan musuh yang mengejutkan-bertukar-sekutu. Rufus Buck mempunyai ahli sendiri yang menakutkan, termasuk "Treacherous" Trudy Smith (Regina King) dan Cherokee Bill (LaKeith Stanfield), dan mereka bukan kumpulan yang tahu bagaimana nak kalah.

Sumber dari NETFLIX

Sumber dari NETFLIX

Diarahkan oleh Jeymes Samuel, ditulis oleh Samuel dan Boaz Yakin, yang dihasilkan oleh Shawn Carter, James Lassiter, Lawrence Bender dan Jeymes Samuel, The Harder They Fall menampilkan soundtrack panas dan lakonan bintang-bintang yang terhebat, termasuk Jonathan Majors, Zazie Beetz, Delroy Lindo, LaKeith Stanfield, Danielle Deadwyler, Edi Gathegi, RJ Cyler, Damon Wayans Jr., Deon Cole bersama Regina King dan Idris Elba.

Tonton teaser trailer disini :

Post a Comment

Previous Post Next Post