Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

Sumber dari UIPMALAYSIA

Francais kegemaran ramai Halloween , yang menampilkan pembunuh bersiri Michael Myers yang tidak berkesudahan menyerang dan membunuh manusia kini kembali dalam filem terbarunya Halloween Kills.

Pada tahun 2018, Halloween arahan David Gordon Green, yang dibintangi oleh ikon Jamie Lee Curtis,  tertinggi di box office, memperoleh lebih dari $ 250 juta di seluruh dunia, menjadi babak terlaris dalam francais empat dekad dan mencatat rekod baru untuk hujung minggu pembukaan terbesar dalam sejarah untuk filem seram yang dibintangi oleh seorang wanita.

Dan malam Halloween ketika Michael Myers kembali belum berakhir.

Beberapa minit selepas Laurie Strode (Curtis), anak perempuannya Karen (Judy Greer) dan cucu perempuannya, Allyson (Andi Matichak) meninggalkan raksasa bertopeng Michael Myers yang terkurung dan terbakar di ruang bawah tanah Laurie, Laurie dikejarkan ke hospital dengan kecederaan yang mengancam nyawa, percaya dia akhirnya membunuh penyeksanya sepanjang hayatnya.

Tetapi ketika Michael berjaya membebaskan dirinya dari perangkap Laurie, pertumpahan darah ritualnya kembali. Ketika Laurie melawan kesakitannya dan bersiap untuk membela diri melawannya, dia memberi inspirasi kepada semua Haddonfield untuk bangkit melawan raksasa yang sukar untuk dihentikan.

Wanita Strode bergabung dengan sekumpulan mangsa kemarahan Michael yang masih hidup yang memutuskan untuk menangani masalah ini dengan tangan mereka sendiri, membentuk sekumpulan yang berjaga-jaga untuk memburu Michael, sekali dan untuk semua.

Sumber dari UIPMALAYSIA
KEJAHATAN AKAN 
DIHAPUSKAN MALAM INI

Universal Pictures, Miramax, Blumhouse Productions dan Trancas International Films mempersembahkan Halloween Kills, yang dibintangi oleh Will Patton sebagai Pegawai Frank Hawkins, Thomas Mann (Kong: Pulau Skull) dan Anthony Michael Hall (The Dark Knight).

Dari pasukan pembuat filem yang kembali bertanggungjawab untuk fenomena global 2018, Halloween Kills ditulis oleh Scott Teems (SundanceTV's Rectify) dan Danny McBride dan David Gordon Green berdasarkan watak-watak yang diciptakan oleh John Carpenter dan Debra Hill. Filem ini diarahkan oleh David Gordon Green dan dihasilkan oleh Malek Akkad, Jason Blum dan Bill Block. Penerbit eksekutifnya ialah John Carpenter, Jamie Lee Curtis, Danny McBride, David Gordon Green dan Ryan Freimann.

Tonton trailer penuhnya disini :

Post a Comment

Previous Post Next Post