Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

 

Florence Pugh sebagai Yelena Belova

Black Widow Marvel Studios akhirnya tayang perdana di beberapa negara terpilih di seluruh dunia dan Disney + melalui Premier Access pada 9 Julai 2021. Ini adalah filem Marvel Cinematic Universe (MCU) pertama dalam dua tahun sejak Spider-Man Far From Home 2019, dan ia membuktikan bahawa keajaiban filem Marvel masih ada walaupun berlakunya wabak.

Menurut Deadline, Black Widow menjana lebih AS $ 80 juta di pasaran domestik AS sahaja, dengan AS $ 78.8 juta lagi dari 46 wilayah untuk debut teater global berjumlah AS $ 158.8 juta. Namun, itu bukan semua tambahkan AS $ 60 juta lagi untuk akses Disney + Premier Access, dan kami mempunyai keseluruhan debut akhir minggu pembukaan global sebanyak US $ 218.8 juta, yang terbaik untuk filem Hollywood sejak Star Wars Episode IX The Rise Of Skywalker 2019.

Ini mengagumkan kerana filem ini tidak dibuka secara meluas di pasaran tertentu seperti China dan Asia Tenggara, termasuk Malaysia. Namun, ini memberi pertanda baik untuk masa depan francais yang terus maju, terutamanya kerana masih ada tiga filem MCU yang akan ditayangkan pada 2021, termasuk Shang-Chi dan The Legend Of The Ten Rings pada bulan September, Eternals pada bulan November dan Spider -Man No Way Home pada bulan Disember.

Difahamkan dari website Kakimuvee Black Widow ditangguhkan tarikh tayangannya untuk Malaysia kepada 29 Julai 2021, tetapi melihat purata kes Covid 19 yang semakin meningkat berkemungkinan ianya akan ditunda lagi tayangannya.

Mengikut apa yang dihighlightkan di laman web rasmi Disney+ US filem Black Widow akan ditayangkan kepada semua pelanggan Disney+ secara percuma pada 6 Oktober.Kebiasaanya Disney+ Hotstar akan mengikut tarikh ini seperti Raya & The Last Dragon sebelum ini.Berkemungkinan juga Cruella,Jungle Cruise dan Black Widow akan menggunakan format yang sama.Post a Comment

Previous Post Next Post