Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

 Untuk mematikan sumpahan itu,

 seseorang harus kembali ke tempat ianya bermula!

Sumber Netflix Malaysia

Sudah semestinya ramai yang membuak-buak ingin mengetahui kisah sebenar yang menimpa warga Shadyside berkenaan kisah sumpahan ahli sihir Sarah Fier setelah banyak persoalan bermain difikiran semasa menonton bahagian pertama dan kedua trilogi ini.Tenang kami akan memberi sedikit info untuk anda berkenaan filem terakhir trilogi bahagian ketiga Fear Street : 1666.

Sekiranya anda masih ragu-ragu dengan diri anda kerana masih banyak soalan mengenai sumpahan Shadyside yang sudah bertahun-tahun berlalu yang kini menghantui setelah menonton Fear Street Part 1: 1994 dan Fear Street Part 2: 1978, tidak ada masa yang lama untuk dilalui sehingga kebenaran nya akan terungkap dengan Fear Street Part 3: 1666 yang ditayangkan pada hari Jumaat ini , 16 Julai. 💀🔪


Ansuran ketiga dan terakhir dari Fear Street Trilogi kembali menjadi 1666, pada masa di mana tidak ada yang baik datang dari hutan setelah matahari terbenam dan ketakutan syaitan mencetuskan perburuan penyihir yang kejam setelah kejadian tragis. Ketika kebenaran akan dibongkarkan, Shadyside pada masa sekarang perlu berlumba-lumba melawan masa untuk membuka rahsia gelap yang telah disimpan selama berabad-abad.

Adakah ini pengakhiran mimpi buruk 300 tahun? Adakah Shadyside akhirnya akan bebas dari sumpahan penyihir itu? Semua akan dijawab di Fear Street Bahagian 3: 1666, perdana 16 Julai 2021, hanya di Netflix.

Mengenai FEAR STREET BAHAGIAN 3: 1666

Asal-usul sumpahan Sarah Fier akhirnya diketahui ketika sejarah muncul dalam lingkaran penuh pada malam yang mengubah kehidupan Shadyside selamanya. Tonton Fear Street Part 1: 1994 dan Fear Street Part 2: 1978 sekarang, dan jangan lambatkan menyimpulkan epik trilogi - Fear Street Part 3: 1666 - ketika tayangan perdananya pada 16 Julai 2021.

Tonton trailer disini  :

Post a Comment

Previous Post Next Post