Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

Izuku Midoriya aka Pahlawan Jepun Deku dicari kerana pembunuhan beramai-ramai!

MISI PERTEMPURAN SEHINGGA KE MALAYSIA! 

Siri Anime popular dunia My Hero Academia, akan hadir dengan filemnya yang ke - 3 dan ianya pun telah mendedahkan lokasi baru untuk menetapkan dunia filem World Heroes Mission yang baru! Sebagai filem pilihan ketiga dalam francais My Hero Academia bersiap sedia untuk dilancarkan di Jepun bulan depan, lebih banyak perincian mengenai apa yang dapat kita saksikan dalam rancangan yang akan datang mula didedahkan. Sebelum ini disahkan untuk melihat Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo, dan Shoto Todoroki (yang dalam filem ini sedang dalam kajian kerja mereka di bawah Endeavour) bekerjasama dengan pahlawan pro di seluruh dunia untuk berhadapan dengan kumpulan pengganas, sekarang kita telah mendapatkan beberapa perincian mengenai di mana sebenarnya pertempuran akan berlaku.

Seperti yang didedahkan melalui laman web rasmi filem (dan diperincikan oleh @shibuyasmash di Twitter), My Hero Academia: World Heroes 'Mission akan memisahkan pahlawan muda menjadi pasukan bersama-sama dengan bukan hanya beberapa pahlawan pro yang sudah tidak asing lagi, tetapi beberapa yang baru diperkenalkan untuk wilayah asing yang masuk ke dalam filem. Pertempuran akan berlangsung di wilayah fiksyen Oseon, dan lokasi dunia nyata seperti Perancis, Jepun, Mesir, Amerika Syarikat, Singapura dan Malaysia : 


My Hero Academia The Movie: World Heroes 'Mission dilancarkan pada 6 Ogos di Jepun, dan akan membawa para wira di seluruh dunia, tetapi untuk tayangan di seluruh dunia termasuk Malaysia masih belum dapat disahkan untuk seketika ini. Filem ini secara rasmi digambarkan seperti itu, "Kumpulan misteri bernama Humarize sangat percaya pada teori Quirk Singularity Doomsday yang menyatakan bahawa kebiasaan bercampur dengan generasi akan datang, kekuatan itu akan membawa akhir umat manusia."

Sinopsis selanjutnya dilanjutkan dengan, "Untuk menyelamatkan semua orang, Pahlawan Pro di seluruh dunia meminta latihan pahlawan Akademi UA untuk membantu mereka dan membentuk pasukan pahlawan terpilih klasik dunia. Terpulang pada wira untuk menyelamatkan dunia dan masa depan pahlawan dalam krisis paling berbahaya yang akan berlaku di My Hero Academia. "


Para fans boleh turut serta My Hero Academia The World 3 : World Heroes Mission WORLD FANS MEETING pada 19 Julai 2021,Isnin ,6.30 (Waktu Jepun) 5.30 (Waktu Malaysia) di SIARAN LANGSUNG PLATFORM STRIM : https://www.youtube.com/user/OfficialTohoMovie

Para pelakon suara yang akan turut serta dalam acara ini ialah : Daiki Yamashita sebagai Izuku Midoriya/Deku,Nobuhiko Okamoto sebagai Katsuki Bakugo,Yuki Kaji sebagai Shoto Todoroki,Kazuya Nakai (Musuh Baharu difilem ketiga),Megumi Hayashibara (Musuh Baharu difilem ketiga) & Ryo Yoshizawa sebagai (Rody Soul) karakter baru di filem ke tiga.


Untuk meraikan World Fan Meeting sekaligus sambutan untuk filem baru My Hero Academia ,para peminat boleh turut serta memuat naik video ucapan PLUS ULTRA! di media sosial mereka, jika bernasib baik akan dikompilasi dalam video khas FAN MEETING! 

Untuk maklumat lanjut boleh layari  : Laman Web Rasmi MY HERO ACADEMIA

Tonton teaser trailer disini : 

Post a Comment

Previous Post Next Post