Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

ROMANTIK KOMEDI NETFLIX

 HOMETOWN CHA-CHA-CHA

 

Sumber : Netflix Malaysia

Hometown Cha-Cha-Cha, adalah sebuah siri romantik komedi yang dibintangi oleh Shin Min-a dan Kim Seon-ho akan datang, kerana Netflix telah mengesahkan 28 Ogos 2021 sebagai tarikh pelepasan tayangan di seluruh dunia untuk siri romantik yang akan datang!

Siri ini, yang dibintangi oleh Shin Min-a dan Kim Seon-ho, menggambarkan kehidupan dan kisah romantik di tepi pantai tentang seorang wanita dari bandar dan seorang lelaki yang profesional dalam segala perkara. Siri ini digalas tanggungjawab oleh pengarah Yu Je-won yang sebelum ini pernah mengarahkan Oh My Ghost dan Tomorrow With You, bersama penulis Shin Ha-eun yang menulis The Crown Clown.

Yoon Hye-jin membuka klinik pergigian di perkampungan pantai Gongjin. Dia mempunyai kecantikan dan akal fikiran yang cerdas, tetapi ada juga sisi kekok padanya. Walaupun bersikap tegas dan sempurna, dia mempunyai hati yang lembut di dalam.

Hong Du-sik menganggur tetapi berkerja sebagai kerja ganjil dan membantu semua orang di kampung. Dari menyerahkan makanan hingga bekerja di sebuah kedai runcit, dia menguasai semua perdagangan. Cerdas dan prihatin, dia adalah adiwira kampung yang boleh anda harapkan setiap kali anda memerlukan bantuan.

Pasangan ini bertemu di perkampungan tepi pantai yang indah dan mereka merasa tertarik satu sama lain walaupun bertentangan sepenuhnya. Rom-com yang menarik ini anda perlu tamabh ke senarai tontonan untuk membongkar ceritanya kelak. Hometown Cha-Cha-Cha akan dikeluarkan di seluruh dunia pada 28 Ogos, hanya di Netflix!

Post a Comment

Previous Post Next Post