Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

 

Sumber dari Netflix Malaysia

Menurut Berlin (Pedro Alonso), seorang kanak-kanak adalah "hulu ledak nuklear yang akan menghancurkan segalanya," ketika dia menyampaikannya ke Rio (Miguel Herrán) dalam episod awal bahagian 1 dari siri ini. Bertahun-tahun kemudian, penonton diperkenalkan kepada anak lelaki Berlin, Rafael, yang diperankan oleh Patrick Criado (Polis Riot) Rafael kini berusia 31 tahun, telah belajar kejuruteraan komputer di MIT di Massachusetts dan sangat jelas mengenai satu perkara: dia tidak mahu menjadi seperti bapanya.

Sumber dari Netflix Malaysia

Tepat di awal cerita ini, watak baru yang lain juga diperkenalkan, 

"Nama saya Tokio. Tetapi ketika cerita ini bermula, bukan. Ini saya ... dan ini, cinta dalam hidup saya. Kali terakhir saya melihatnya, saya meninggalkannya dalam genangan darah dengan mata terbuka ". Di Bahagian 1 La Casa De Papel kita bertemu Tokio (srsula Corberó) yang berlindung di sebuah rumah motor, lari dari polis dan mengalami kerugian yang tidak dapat digambarkan - cinta dalam hidupnya. Temui René (Miguel Ángel Silvestre, Sky Rojo, Sense8), lelaki yang dia mula bercinta, dengan siapa dia pergi, menikmati kehidupan dan lelaki yang dia cintai sebelum Silene Oliveira mendapati bahawa kadang-kadang perkara di dunia kecilnya yang sempurna boleh menjadi salah.

Satu lagi watak baru yang dimainkan musim ini ialah Sagasta (José Manuel Seda, Perdóname, Señor), Komandan Pasukan Khas Tentera Sepanyol. Dia berpengalaman dalam misi antarabangsa yang tidak terhitung jumlahnya dari spesies manusia terburuk, yang membuatnya sama seperti lelaki yang telah dibunuhnya. Dia adalah pemimpin yang dilahirkan, yang akan diikuti oleh anak buahnya hingga akhir jika dia memintanya, kerana dia sama seperti mereka. Ketika mengenakan pakaian seragam, ia menjadi seorang yang analitik, fikiran dingin dan kejam, mampu melampaui konvensi etika atau moral jika misi memerlukannya.

Sumber dari Netflix Malaysia

Money Heist Bahagian 5 Jilid 1 tayangan perdana di Netflix pada 3 September.

Post a Comment

Previous Post Next Post