Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

SELALU MELAWAN. TIDAK PERNAH MENGALAH. 

TIADA PROFESSOR!TIADA RANCANGAN!TIADA HARAPAN!

Sumber dari Netflix Malaysia

PARA PENENTANG kini kembali! Netflix baru sahaja menayangkan  trailer dan poster rasmi untuk siri yang paling dinantikan tahun ini, La Casa de Papel (Money Heist).Sudah semestinya para penggemar siri ini akan teruja menantikan bahagian akhir siri gergasi ini.

100 jam sepertinya 100 tahun. Ini adalah bagaimana Tokyo menerangkan bagaimana perasaannya dalam trailer rasmi untuk volume pertama La Casa de Papel Bahagian 5. Profesor mendedahkan bahawa tangki air ribut telah ditemui sementara Kolonel Tamayo bersiap sedia untuk tentera memasuki Bank of Spain.

Ini adalah salah satu situasi paling tidak dipastikan oleh The Gang. Mereka bertentangan dan sepertinya ini akan menjadisalah satu pengakhiran mereka. Adakah mereka akan mengumpulkan kekuatan mereka untuk melawan kemungkinan ... sekali lagi? Lagipun, mereka adalah Para Penentang (The Resistance).

SINOPSIS : 

Kumpulan itu telah dikepung di Bank of Spain selama lebih dari 100 jam. Mereka berjaya menyelamatkan Lisbon, tetapi saat paling gelap menimpa mereka setelah kehilangan salah satu dari mereka sendiri. Profesor telah ditangkap oleh Sierra dan, untuk pertama kalinya, tidak mempunyai rancangan melarikan diri. Ketika ini nampaknya tiada yang salah, musuh datang di tempat yang jauh lebih hebat daripada yang mereka hadapi: tentera. Penghujung pencurian terbesar dalam sejarah semakin hampir, dan apa yang bermula sebagai rompakan akan berubah menjadi perang.

La Casa de Papel Part 5 akan ditayangakn dalam dua volume , volume 1 pada 3 September dan volume 2 pada 3 Disember 2021.

Sumber dari Netflix Malaysia

Tonton trailer rasmi disini : 

Post a Comment

Previous Post Next Post