Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

Bersedia untuk bertukar! DC FanDome, pengalaman peminat global terbaik, akan kembali pada hari Ahad, 17 Oktober (di kebanyakan zon waktu Asia), dengan acara streaming epik yang baru. Acara maya percuma sekali lagi akan mengalu-alukan peminat dari seluruh dunia untuk melibatkan diri dalam DC Multiverse di DCFanDome.com dan meraikan bintang dan pencipta filem pilihan kegemaran mereka, siri televisyen aksi langsung dan animasi, permainan, komik, hiburan rumah siaran, dan banyak lagi.

DC Kids FanDome juga akan dilancarkan dengan pengalaman mesra kanak-kanak khas yang diakses secara berasingan di DCKidsFanDome.com. Selain itu, DC FanDome 2021 akan tersedia di Twitch, YouTube, Facebook dan Twitter, memberi lebih banyak cara kepada peminat untuk menyaksikan acara yang berlangsung di Dewan Pahlawan DC FanDome.

Ann Sarnoff, Ketua dan Ketua Pegawai Eksekutif, WarnerMedia Studios and Networks Group, berkata: "DC FanDome 2020 adalah pengalaman peminat maya global yang pertama dan mempamerkan setiap aspek DC Universe dengan skala dan akses yang belum pernah terjadi sebelumnya. Tahun ini, kami mengambil semua perkara yang disukai oleh orang ramai mengenai DC FanDome dan mengisikannya kepada peminat dengan memberikan penampilan pertama yang lebih eksklusif, berita terkini, wawancara mendalam dan pandangan daripada bintang dan pasukan kreatif kandungan DC kegemaran mereka . "

Semua pengaturcaraan DC FanDome akan ditulis dalam pelbagai bahasa, termasuk bahasa Arab, Portugis Brazil, Cina, Inggeris, Perancis, Jerman, Itali, Jepun, Korea, Poland, Rusia, dan Sepanyol. Dan DC FanDome sekali lagi akan percuma untuk semua peminat di seluruh dunia. Menambah pengalaman DC FanDome di seluruh dunia, peminat di China akan dapat menikmati kandungan global serta pelbagai kandungan DC tempatan yang eksklusif dan menarik.


Pahlawan Super Terhebat di Dunia - dan Penjahat Super!!

DC FanDome akan menampilkan kumpulan pelakon dan pencipta yang tiada tandingannya di sebalik permainan DC, komik, filem, dan rancangan TV kegemaran peminat. Jangkakan berita terkini, treler dan pengumuman eksklusif, rakaman yang tidak pernah dilihat sebelumnya, perbualan yang mendedahkan, dan lebih banyak kejutan di DC FanDome:

.Warner Bros. Pictures mempamerkan enam judul yang sangat dinantikan dengan treler baru eksklusif untuk The Batman, kandungan baru dari DC League of Super-Pets, pandangan pertama di Black Adam, pengintipan di The Flash, dan di belakang tabir melihat  Aquaman and the Lost Kingdom & Shazam! Fury of the Gods.

·Warner Bros. Televisyen akan melihat musim baru Batwoman, The Flash, Superman & Lois, dan Sweet Tooth; penghormatan perpisahan kepada Supergirl ketika mendekati kesimpulan epiknya setelah enam musim; perayaan 100 episod DC's Legends of Tomorrow; pandangan pertama pada drama baru Naomi yang akan datang; dan mengintip episod Stargirl DC yang akan datang.

Warner Bros. Games menampilkan pengungkapan baru dari Gotham Knights yang sangat dinantikan, yang dikembangkan oleh Warner Bros. Games Montréal, dan Suicide Squad: Kill the Justice League, yang dikembangkan oleh Rocksteady Studios.
 

· Penerbitan DC akan menghormati warisan salah satu Pahlawan Super terhebat di dunia dan ikon kebenaran dan persamaan, Wonder Woman, dengan pameran tiga buku yang akan datang. DC menerokai sejarahnya dengan miniseri DC Black Label Wonder Woman Historia, mengembangkan mitos Amazon dengan Nubia dan Amazon, dan menghormati inspirasi yang diberikannya kepada wanita di seluruh dunia dengan novel grafik asli Wonderful Women of the World. Selain itu, DC akan berkongsi butiran mengenai ansuran komik Batman / Fortnite yang merangkumi alam semesta yang seterusnya, dan peminat juga boleh mengharapkan untuk mendengar lebih banyak mengenai Batman: Fear State yang akan datang, siri Black Manta enam terbitan baru, kembalinya Milestone Universe, dan banyak lagi.

· HBO Max akan melancarkan penampilan eksklusif pada siri Peacemaker yang akan datang dan siri acara terhad DMZ. Streamer ini juga melancarkan lebih banyak kejutan dan mengintip siri baru serta mengembalikan kegemaran seperti Titans dan Doom Patrol. Keempat-empat siri ini berasal dari Televisyen Warner Bros.

· Warner Bros. Animation akan melihat siri terhad Aquaman: King of Atlantis yang akan datang; saksikan sekilas komedi animasi dewasa Harley Quinn musim ketiga dan kongsikan apa yang ada untuk #HarIvy; memberikan pandangan yang sangat awal pada bab animasi seterusnya Dark Knight dalam siri Batman: Caped Crusader yang serba baru; dan memberi peminat pratonton Young Justice: Phantoms (amaran: akan ada spoiler!).

· Warner Bros. Home Entertainment akan meninjau dua filem animasi DC asli yang akan datang: sekilas di Superman dan yang lain dari Justice League in Injustice, sebuah filem animasi serba baru yang diilhamkan oleh permainan dan komik popular, serta tayangan perdana treler untuk filem kartun animasi baru Catwoman: Hunted. Kedua-dua filem ini dihasilkan bersama dengan Warner Bros. Animation.

DC Kids FanDome

Sekali lagi, DC FanDome akan menjadi urusan keluarga, melayani peminat DC termuda dengan pengalaman istimewa mereka sendiri di DC Kids FanDome. Anak-anak dan ibu bapa mereka di seluruh dunia dapat menjelajah DC Multiverse di samping DC Super Heroes kegemaran mereka, melihat pengembaraan animasi DC yang akan datang seperti Batwheels, DC Super Hero Girls dan Teen Titans Go !, dan melibatkan diri dalam aktiviti digital di rumah semua dalam persekitaran yang selamat dan mesra kanak-kanak di DCKidsFanDome.com.
 

FanDome DC Semua Akses

Selain menyertai DC FanDome di destinasi utama DCFanDome.com, peminat akan dapat menyaksikan acara tersebut melalui Twitch, YouTube, Facebook dan Twitter. DC FanDome akan dapat diakses sepenuhnya pada telefon, tablet, komputer riba, atau desktop, yang membolehkan peminat membawa DC FanDome bersamanya di mana sahaja mereka berada.

Untuk semua maklumat terkini mengenai DC FanDome, sila lawati DCFanDome.com secara berkala untuk berita dan kemas kini. Dengan mendaftar di DCFanDome.com (percuma!), Anda akan mendapat berita DC FanDome terus di peti masuk anda dan mendapat akses ke eksklusif khusus ahli. Dan ikuti hashtag #DCFanDome di media sosial dan saluran sosial DC di Facebook, Instagram, dan Twitter. Untuk kemas kini dari Asia, sila ikuti halaman Facebook Asia DC.

Warisan

DC FanDome 2020 adalah pengalaman peminat maya global yang pertama dan menghimpunkan bakat, pengumuman dan pengungkapan kandungan terbesar dalam sejarah DC. DC FanDome: Hall of Heroes dan DC FanDome: Terokai Multiverse yang supercharged pangkalan peminat di seluruh dunia, menghasilkan lebih daripada 22 juta tontonan global di 220 negara dan wilayah dengan lebih daripada 150 juta tontonan kandungan treler.


*Semua maklumat dan bahan diatas dari Warner Bros & DC

Post a Comment

Previous Post Next Post