Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

 Lin-Manuel Miranda menceritakan kesusahan dan sejarah bersama yang mengikat komuniti pendatang bersama,dipersembahkan dalam gaya muzik khasnya!

Pengeluaran muzik yang menggembirakan In the Heights hadir di HBO GO pada 16 September, menyatukan pelakon berbakat yang menggambarkan kisah menarik mengenai pendatang Latin AS generasi pertama. Gabungan muzik dan lirik kinetik Lin-Manuel Miranda (Hamilton), dengan pengarah Jon M. Chu's (Crazy Rich Asians) mata hidup dan autentik untuk bercerita, ia menangkap dunia yang sangat banyak tempatnya, tetapi universal dalam pengalamannya.

Anthony Ramos melakonkan watak sebagai Usnavi, yang berlakon sebagai pencerita dan penghubung jalan cerita yang bersilang; dia juga merupakan inti dari keluarga terpilih yang merangkumi de facto komuniti Abuela Claudia, yang dimainkan oleh pemula Tony pelakon dan veteran Broadway Olga Merediz, dan sepupunya dan satu-satunya bodega yang terlalu cerdik-untuk-sendiri-baik-baik pekerja, Sonny, dilakonkan oleh bintang yang sedang meningkat naik Gregory Diaz IV. Dalam lakonan Benny, sahabat baik Usnavi, adalah Corey Hawkins, yang bekerja sebagai penghantar pemilik perkhidmatan kereta tempatan Kevin Rosario, dilakonkan oleh bintang pelopor layar dan panggung, Jimmy Smits, sementara anak perempuan Benny, Nina dilakonkan oleh Leslie Grace.


Bersama-sama, setiap kehidupan, harapan dan impian mereka menyajikan kisah menarik untuk mencari tempat dalam hidup dan mentakrifkan semula makna 'rumah' bagi mereka yang mengepalai dua budaya yang berbeza.

In the Heights adalah potret muzikal komuniti yang penuh dengan bilangan yang meriah dan beragam seperti para pelakonnya. Cerita ini menyusun kumpulan watak semasa satu musim panas perubahan seismik sepanjang hidup mereka, dengan banyak aksi berlangsung di satu persimpangan tengah ke kawasan kejiranan. Lagu dan tarian merangkumi pelbagai gaya - dari hip-hop hingga Latin hingga teater pop dan muzikal - dan ini memberikan banyak peluang untuk meneroka pelbagai pengaruh budaya Latin yang berbeza yang bergabung dan terus dihuni dan mewakili Washington Heights.


In the Heights dihasilkan oleh 5000 Broadway / Barrio Grrrl! / Likely Story / SGS Pictures Production dan diarahkan oleh Jon M. Chu, bersama pengeluar eksekutif David Nicksay dan Kevin McCormick.

Tonton trailer disini : 

Post a Comment

Previous Post Next Post