Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

 

Netflix telah mengeluarkan klip baru untuk Musim 2 dari The Witcher yang menggoda keberadaan beberapa watak kegemaran pada awal musim yang akan datang. Klip tersebut dilancarkan sebagai sebahagian daripada acara peminat TUDUM Netflix, yang menayangkan trailer, eksklusif, dan banyak lagi maklumat mengenai rancangan, filem i, dan banyak lagi di mainkan. Musim kedua The Witcher akan tayang perdana pada 17 Disember di Netflix.

Tema umum antara klip ini adalah bahawa Ciri mungkin tidak begitu selesa dengan Geralt seperti yang dijangkakan - bukan hanya kerana ada stigma tertentu yang dialami oleh seluruh dunia terhadap Witchers (dan bagaimana anak-anak diambil untuk menjadi mereka), tetapi ancaman yang masih dapat ditimbulkan kepada Ciri walaupun di bawah perlindungan Geralt.

Pada Musim 2, para pelakon kembali Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer dari Vengerberg), Freya Allan (Ciri), dan Joey Batey (Jaskier) disertai oleh beberapa watak tambahan baru - termasuk Kim Bodnia Killing Eve sebagai Vesemir, seorang penyihir yang lebih tua yang juga bertindak sebagai mentor untuk Geralt, dan Paul Bullion sebagai Lambert, seorang penyihir yang mempunyai penglibatan peribadi dalam latihan Ciri di Kaer Morhen. Pelakon Musim 2 juga telah dilengkapkan dengan banyak wajah yang tidak asing lagi bagi televisyen dan filem. Bridgerton's Adjoa Andoh berlakon sebagai Nenneke, mentor dan tokoh ibu yang lain untuk Geralt, sementara Outlander's Graham McTavish melakonkan Dijkstra, seorang spymaster yang penuh dengan kejahatan.

Anggota pelakon lain untuk Musim 2 termasuk Simon Callow dan Liz Carr sebagai Codringher dan Fenn,  serta Chris Fulton sebagai Rience, Cassie Clare sebagai Philippa Eilhart, pemimpin Lodge of Sorceresses, dan Kevin Doyle sebagai Ba'lian.

Sinopsis The Witcher Musim 2 : 

Nyawa Yennefer yang hilang dalam Pertempuran Sodden, Geralt dari Rivia membawa Puteri Cirilla ke tempat paling selamat yang dia ketahui, rumah semasa kecilnya Kaer Morhen. Walaupun raja, elf, manusia dan iblis Benua berusaha untuk mendapatkan ketuanan di luar temboknya, dia mesti melindungi gadis itu dari sesuatu yang jauh lebih berbahaya: kekuatan misteri yang dimilikinya di dalamnya.
Musim 2 dari The Witcher akan tayang perdana pada 17 Disember, sementara Musim 1 kini tersedia untuk ditonton di Netflix. Lihat klip baru di bawah:


Post a Comment

Previous Post Next Post