Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

NATASHA ROMANOFF AKHIRNYA HADIR
DI DISNEY+ HOTSTAR MALAYSIA

Sumber Disney+ Hotstar Malaysia

Pada 6 Oktober, terjunlah ke dalam filem thriller pengintip penuh aksi yang penuh dengan rahsia segar, sekutu dan musuh yang tidak dapat dihentikan ketika pelancaran "Black Widow" Marvel Studios di Disney + Hotstar!

Dalam filem pertama di Fasa Keempat dari Marvel Cinematic Universe (MCU), ketika muncul konspirasi berbahaya dengan hubungannya dengan masa lalunya, Natasha Romanoff aka Black Widow mesti menghadapi bahagian gelap dari buku besarnya. Dikejar oleh kekuatan yang tidak akan berhenti untuk menjatuhkannya, Natasha harus menghadapi masa lalunya dan menangani perniagaan yang belum selesai dan hubungan yang rosak ditinggalkan sejak dia menjadi Avengers. 

Tonton Scarlett Johansson yang masih melakonkan watak sebagai Natasha Romanoff / Black Widow, di samping Florence Pugh sebagai Yelena, David Harbour sebagai Alexei / The Red Guardian, dan Rachel Weisz sebagai Melina.

"Black Widow" Marvel Studios diarahkan oleh Cate Shortland dan dihasilkan oleh Kevin Feige.

Rakyat Malaysia boleh menonton rancangan dan filem kegemaran mereka sekarang dengan melanggan perkhidmatan tersebut secara langsung di DisneyPlusHotstar.my atau melalui aplikasi Disney + Hotstar pada peranti Android dan iOS, dengan harga RM54.90 selama tiga bulan *

Akses Disney + Hotstar di Astro dengan tawaran hebat. Pelanggan Astro Movies Pack (CH411 - CH416) mesti mengaktifkan melalui astro.com.my/Disney untuk segera memulakan streaming Disney + Hotstar.

Post a Comment

Previous Post Next Post