Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

 PENANTIAN KINI BENAR BENAR BERAKHIR!PERANGAN AKAN BERMULA DI NETFLIX JAM 3 PETANG INI!

Hari dan malam kami yang dinanti-nantikan berakhir hari ini kerana kami mengetahui apa yang berlaku pada Gang setelah diperangkap di tebing Sepanyol selama lebih dari 100 jam. Adakah mereka dapat melepaskan diri dengan harta rampasan mereka tanpa halangan atau lebih baik lagi, tanpa kehilangan anggota La Banda yang lain?

Tonton Money Heist Bahagian 5: Jilid 1 pada pukul 3:00 PM MYT di Netflix untuk mengetahui apa yang berlaku kepada Profesor yang telah ditangkap oleh Inspektor Sierra yang sekarang mula agresif dan jika La Banda mempunyai apa yang diperlukan untuk menghadapi musuh mereka yang paling kuat: Tentera.


Tidak sabar menunggu siri ini tayang pada pukul 3:00 PM? Anda tahu kami selalu mempunyai rancangan cadangan. Nikmati lagu kebesaran Money Heist yang meriah ini, 'Bella Ciao' oleh Yuna, penyanyi dan penyanyi-penyanyi lagu kami sendiri dari Malaysia, diiringi oleh pemuzik antarabangsa yang terkenal di Orkestra Filharmonik Malaysia. Lihat pementasan menarik mereka untuk 'Bella Ciao', yang bermaksud "Selamat tinggal Cantik" di sini :Mahukan lebih banyak ‘Bella Ciao’? Anda bernasib baik kerana kami menggunakan artis tempatan yang lebih hebat untuk menambahkan putaran masing-masing ke lagu kebangsaan! Lihat di bawah:

Persembahan EDM 'Bella Ciao' yang menggembirakan ini oleh DJ Malaysia BATE (Brains & The Eye) dari negara sendiri Yeoh Wai Hong dan Ethan Curzon

Shaun Vinda dan Vishal Chopra menggabungkan gabungan instrumen tradisional India ke dalam gabungan mereka

Duo Hardstyle tempatan Ejen Bass dengan remix keras, yang menampilkan vokal Mandarin oleh personaliti media sosial Estee Chong (@estee_louder), sesuai untuk tarian bawah tanah

Kami juga telah menambahkan rendisi ini ke dalam senarai main Spotify kami sendiri! Jadi, tingkatkan kelantangan, nyanyikan dan menari hati anda dengan artis Malaysia kami yang sangat berbakat!


Ketahui lebih lanjut mengenai Yuna dan Orkestra Filharmonik Malaysia di sini sementara lebih banyak maklumat mengenai BATE dan pemuzik homegrown yang lain boleh didapati di sini.


Sekiranya anda berada di dalam dan sekitar Bandar malam ini, teruskan mata anda ketika La Banda melukis kota ini dengan cahaya yang menakjubkan di Bangunan Getah Asli (Menara) (seberang KLCC). Lihat semua kemas kini La Banda kat Bandar di laman Instagram, Facebook dan Twitter Netflix Malaysia.

*Semua material diatas hak milik Netflix Malaysia !

Post a Comment

Previous Post Next Post