Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

RAIKAN HARI BATMAN ADIWIRA IKONIK! Perjuangan untuk keadilan semakin global untuk menghormati warisan Super Hero yang ikonik pada Hari Batman, yang berlangsung pada 18 September 2021.

Sepanjang bulan September, DC dan Warner Bros mengenali umur panjang dan kesan watak ikonik di komik, filem, televisyen, dan banyak lagi, dengan koleksi besar perkongsian, siaran khas dan inisiatif untuk menghormati Dark Knight.

Di Singapura, para peminat dapat melibatkan diri dalam segala hal Batman dengan rangkaian aktiviti yang menarik, pengaturcaraan khas, barang dagangan bertema, teknologi kelawar canggih dan hadiah peraduan. Kami memastikan bahawa ada sesuatu untuk semua orang dalam keluarga, dengan perayaan yang berakhir pada Hari Batman pada 18 September 2021.

Dapatkan Beberapa Hadiah Hebat


Ingin menunjukkan kepada dunia cinta anda kepada Batman dan merampas barangan hebat?

HBO Asia menganjurkan filter AR di laman Instagram mereka untuk mendorong peminat untuk berkreasi dengan Bat-Mobile maya.Cukup hantarkan gambar terbaik anda dengan penapis AR Bat-Mobile, tag @HBOASIA di Instagram atau @DCASIAOFFICIAL di Facebook dan gunakan hashtag #HBOASIA, #DCASIAOFFICIAL dan #BATMANMONTH untuk memasuki peraduan yang akan berlangsung dari 10 hingga 24 September 2021.

Dengan Bat-mobile maya yang sudah tersedia di platfrom dan panggilan anda, bulan Batman akan berubah menjadi perjalanan liar.

Sesuaikan Dengan Aplikasi Bat-Tech AR Batman Pertama


Aplikasi AR DC: Batman Bat-Tech Edition dilancarkan pada bulan Ogos 2021 untuk menghiburkan anak-anak dengan pengalaman mendalam. Pada Hari Batman, misi baru akan turun, meneruskan jalan cerita aplikasi Bat-Tech. Pemain akan dapat menyusup ke sarang Mr. Freeze dan mengetahui bahawa bank yang dicuri adalah penyelewengan jahat seperti aplikasi Bat-Tech yang diretas oleh The Riddler.

Bolehkah The Riddler benar-benar menggunakan teknologi Batman terhadapnya untuk mencari Batcave? Batman memerlukan anda dan seluruh pasukan Knightwatch untuk membantu menghentikan Super-Villains ini.

Aplikasi ini tersedia di Play Store dan di App Store.Lihatlah Dagangan Bat-Tech Terkini

Walaupun hanya dia sering terbang sendiri di angkasa, dia selalu mempunyai rangkaian sekutu yang memberikan pertolongan yang jika dia perlukan. Dengan semangat yang sama, kami bekerjasama dengan rakan kongsi berikut untuk memberi anda pelbagai barangan hebat yang dapat memenuhi permintaan peminat Malaysia dari semua peringkat umur.

Lazada
Memanggil semua peminat Batman! Tumpukan perhatian anda untuk perayaan Bulan Batman pertama kami di Lazada! Dari 20 September hingga 3 Oktober 2021, nantikan tawaran menarik hingga 70 peratus dan hadiah hadiah untuk dimenangi!

Royal Selangor
Kerjasama dengan Warner Bros. Consumer Products, bagi pihak DC Entertainment, Royal Selangor baru-baru ini melancarkan koleksi Batman Edisi Terhad mereka! Pergi ke kedai dalam talian untuk maklumat lebih lanjut.

Aurora Italia
Bersedia untuk melakukan beberapa aksi dengan Koleksi Justice League Aurora Italia Zack Snyder - Batman Edisi Terhad 1g ($ AU999.9) 24K Gram Bar! Belanja dalam talian sekarang.

Spin Master
Gotham City menghadapi masalah dan memerlukan bantuan anda! Bergabunglah dengan pahlawan Batman dan Robin untuk membantu menyelamatkan Kota Gotham dari penjahat The Joker, King Shark, dan banyak lagi dengan Spinmaster Figurines hari ini! Beli di kedai Lazada sekarang.

LEGO
Pembangun di mana-mana sahaja boleh bertarung melawan penjahat dengan koleksi Batman LEGO kegemaran mereka. Lihat di kedai dalam talian Lazada.

Vidi Velocity
Siapa kata pakaian sukan tidak boleh digayakan? Di DC Sports Malaysia, anda akan dapat mencari pakaian Batman yang kering dan bergaya yang selesa untuk aktiviti sukan harian anda.

Funko
Koleksi Batman anda tidak pernah lengkap tanpa memiliki keseluruhan koleksi Funko Pop Batman! Lihat koleksi di Lazada hari ini!

Dapatkan Tindakan Memerangi Jenayah Anda Dengan Pengaturcaraan Khas!


Peminat animasi dapat mengetahui beberapa aksi memerangi jenayah yang dipimpin oleh Batman pada hujung minggu dengan pengaturcaraan khas di Cartoon Network (Astro Channel 615) pada pukul 7.30 malam untuk sepanjang bulan September.

BATMAN DAY PREMIERE

18 SEPTEMBER 2021: LEGO DC Batman Family Matters
BATMAN MONTH SPECIALS:

4 SEPTEMBER 2021: LEGO DC Attack of the Legion of Doom!
5 SEPTEMBER 2021: LEGO DC Justice League: Gotham City Breakout
11 SEPTEMBER 2021: LEGO DC Justice League Vs Bizarro League
12 SEPTEMBER 2021: LEGO DC Justice League Cosmic Clash
19 SEPTEMBER 2021: LEGO Batman DC Super Heroes Unite
24 SEPTEMBER 2021: Scooby-Doo & Batman: The Brave and The Bold


Dan jika streaming adalah salah satu perkara kesukaan anda, jangan lewatkan lebih banyak aksi Dark Knight di HBO GO, termasuk dua musim Pennyworth yang mengikuti perjalanan Alfred menjadi butler yang paling dipercayai. Terdapat juga dua musim Batwoman di mana seorang wanita yang waras dengan masa lalu yang sukar diberi peluang kedua untuk bertahan di jalanan Gotham yang sukar.

Tidak kurang dari filem NINE Batman yang dibintangi oleh Bruce Wayne versi kegemaran anda, dari Peter Weller, Christian Bale hingga Heath Ledger, Ben McKenzie dan Ben Affleck yang ditawarkan. Dan setumpuk tajuk Batman animasi lain dari DC Universe juga tersedia untuk disiarkan.


Post a Comment

Previous Post Next Post