Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

 

Arcane, siri animasi yang diilhami oleh League of Legend, mempunyai trailer baru yang cantik yang memulakan debutnya semasa acara streaming Tudum Netflix pada hari Sabtu. Tampilan terbaru siri ini juga mendedahkan bahawa ia akan dilancarkan di Netflix pada November ini, dengan episod tambahan akan dikeluarkan pada minggu-minggu berikutnya. Debut trailer ini mengikuti berita bahawa pelakon rancangan itu merangkumi Hailee Steinfeld (Spider-Man: Into the Spider-Verse) sebagai Vi, Ella Purnell (Army of the Dead) sebagai Jinx, dan Kevin Alejandro (Arrow) sebagai Jayce.

Arcane akan memberi tumpuan kepada dua hubungan utama di alam semesta League of Legends. Yang pertama adalah ikatan antara saudara perempuan, Vi dan Jinx - yang kedua-duanya juara di League of Legends. Saudari-saudari itu mengalami masa kecil yang sukar, tetapi jalan mereka menyimpang sehingga mereka menjalani kehidupan dewasa yang sangat berbeza. Muncul sebagai tokoh penting dalam perjalanan mereka akan menjadi beberapa watak Liga lain dan juga wajah baru.

Arcane adalah hasil kerjasama antara Riot Games dan Netflix dan dianimasikan oleh Fortiche Productions, sebuah studio animasi yang pernah bekerjasama dengan Riot pada masa lalu untuk membuat beberapa sinematik League of Legends.

Aksi pertama siri ini akan dilancarkan pada 6 November, selepas Kejuaraan Dunia League of Legends 2021. Aksi kedua akan jatuh pada 13 November, dan aksi ketiga akan dikeluarkan pada 20 November. Setiap aksi akan merangkumi tiga episod.

Tonton trailer disini : 

Post a Comment

Previous Post Next Post