Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

APABILA MIMPI ORANG YANG TAK PERNAH KENAL DAN JUMPA APA AKAN JADI?PINTU REFLEKSI  MIMPI APA YANG AKAN MEMBELENGGU AMRY & NABILA?BERSEDIAKAH ANDA UNTUK MENCARI JAWAPANNYA DALAM DRAMA FANTASI " GANJIL "

Sumber VIU MALAYSIA

Ada yang mengatakan bahawa jatuh cinta semudah tertidur, tetapi bagaimana jika anda dapat melakukan keduanya sekaligus? Pada bulan September ini, bergabunglah dengan Amry lakonan Fattah Amin dan Nabila Diana Danielle ketika mereka mengetahui bahawa apabila impian bergabung dengan realiti, segalanya dapat menjadi sedikit Ganjil.

Sumber VIU MALAYSIA

Akan dilancarkan pada 30 September, Ganjil adalah unik dalam genre romantik abadi, mengangkatnya dengan gabungan fantasi dan lautan citra dunia lain yang dihasilkan oleh pengarah berwawasan Datuk Yusry Abdul Halim. Laut cinta, kehilangan, pertumbuhan dan segala yang ada di antara, Ganjil adalah tambahan yang luar biasa untuk koleksi Viu Originals!

Untuk pelanggan istimewa dibawah MAXIS,MAXIS TV menyediakan langganan istimewa kepada pelanggannya , jika anda berada dibawah tempoh langganan pakej streaming Viu dan lain lain dibawah Maxis TV anda akan dapat menyaksikan 5 episode terawal series original GANJIL ini pada 25 september 2021.Jika anda bukan pelanggan Maxis TV anda boleh melanggan aplikasi VIU seperti biasa dan tonton pada 30 September 2021.

Tonton EKSKLUSIF INTERVIEW PARA PELAKON GANJIL disini :


Tonton EKSKLUSIF Trailer Ganjil dari MAXIS TV disini :

Post a Comment

Previous Post Next Post