Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

IKUTI SIARAN LANGSUNG DC FANDOME


PENGALAMAN PEMINAT GLOBAL ULTIMATE PADA TENGAH MALAM (12:00), 17 OKTOBER, DENGAN ACARA PENYAMPAIAN EPIK BARU
Bakat epik dari filem, permainan, pertunjukan dan komik terbesar DC akan menjadi sebahagian daripada tahun kedua pengalaman penggemar maya secara percuma.


Pada tengah malam MYT pada Sabtu malam (16/17 Oktober), peminat DC termuda akan memulakan hari ini dengan DC Kids FanDome - pengalaman tersendiri untuk kanak-kanak dan ibu bapa mereka untuk menjelajah DC Multiverse bersama Robin dan Teen Titans, selamat menonton melihat rancangan animasi DC yang akan datang dan melibatkan diri dalam aktiviti digital di rumah dalam persekitaran yang selamat dan mesra kanak-kanak.

Acara ini akan dihoskan bersama oleh sensasi media sosial dan pemuzik pertama di Cartoon Network, Nandi Bushell. Nikmati semua keseronokan di DCKidsFanDome.com dan halaman YouTube Kids DC. Jangan bimbang ... jika anda tidak dapat berjaga selambat-lambatnya, acara akan tetap dapat ditonton ketika anda bangun!


Kemudian, hanya selepas itu, pada hari Ahad, 17 Oktober jam 1 pagi MYT, pertunjukan utama bermula di DCFanDome.com dan DC Asia DC YouTube kepada peminat di seluruh dunia. Mereka akan gembira dengan berita, pendedahan, dan kejutan yang disampaikan oleh bintang, anggota pelakon, pencipta dan kru dari DC kegemaran peminat di seluruh filem, aksi langsung dan siri TV animasi, permainan, komik dan hiburan rumah.

Produk pengguna khas dari Asia merangkumi pelbagai kerusi Secretlab TITAN Evo 2022 yang menampilkan DC Super Heroes Joker, Batman, The Flash dan Superman https://secretlab.co/dc. Dan koleksi koleksi patung XM Studios DC edisi terhad, seperti Batman On Bike https://www.xm-studios.com.

Pergi ke DCFanDome.com dan saluran YouTube Rasmi DC Asia yang baru dilancarkan untuk menonton secara langsung. 

Sila ikuti hashtag #DCFanDome di media sosial dan saluran sosial DC di Facebook, Instagram, dan Twitter. Untuk kemas kini dari Asia, sila ikuti halaman Facebook Asia DC.


Post a Comment

Previous Post Next Post