Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

RAIKAN OKTOBER ANDA  DENGAN

PELBAGAI RANCANGAN MENARIK DI NETFLIX!

Rakyat Malaysia masih lagi duduk dirumah susulan pandemik COVID-19 yang berterusan dan dalm fasa pemulihan.Jadi mesti anda semua inginkan senarai-senarai filem atau siri menarik untuk ditonton di Netflix, sempena dirumah saja.Kami menyediakan beberapa senarai yang dipilih dari katelog Netflix untuk bulan Oktober!

The Queen Of Black Magic aka Ratu Ilmu Hitam (Suzanna) (1 Oktober 2021)

Sumber dari Netlfix MY

Dituduh melakukan ilmu hitam oleh bekas kekasih dan diketepikan oleh penduduk kampung dari rumahnya sendiri, seorang wanita membalas dendam ketika dia mula mempelajari seni ilmu hitam dengan seorang Dukun.Filem ini boleh dikatakan antara filem seram klasik Indonesia yang tampil brutal dan bagus dizaman itu yang dibintangi oleh Ratu filem seram Indonesia masa zamannya Suzanna.Suzanna adalah sosok yang mengerikan bagi setiap orang yang pernah tonton filemnnya.

There's Someone Inside Your House (6 Oktober 2021)

Sumber dari Netlfix MY

There's Someone Inside Your House adalah filem slasher Amerika tahun 2021 yang ditulis oleh Henry Gayden dan diarahkan oleh Patrick Brice. Ini adalah adaptasi dari novel 2017 dengan nama yang sama oleh Stephanie Perkins dan dibintangi Sydney Park, Théodore Pellerin, Asjha Cooper, Jesse LaTourette, dan Diego Josef. Plot ini mengikuti Makani Young (Park), seorang pelajar senior yang berpindah dari Hawaii yang kemudian mendapati dirinya berada di pusat kes pembunuhan mengerikan di bandarnya yang baru dikenali di Osborne, Nebraska.Makani dan rakan-rakannya di Osborne High School cuba mengenal pasti dan menghentikan pembunuh bertopeng yang menyasarkan pelajar dan mendedahkan rahsia terbesar mereka.


Violet Evergarden : The Movie (13 Oktober 2021)

Sumber dari Netlfix MY

Violet Evergarden the Movie adalah filem yang dilancarkan untuk siri anime Violet Evergarden, dihasilkan oleh Kyoto Animation. Filem ini adalah siri akhir yang disambung terus dari siri animenya yang terdahuluNama gadis yang menulis atas nama orang lain adalah "Violet Evergarden".Beberapa tahun telah berlalu sejak berakhirnya perang yang telah mencederakan ramai manusia yang terlibat  di dalam peperangan tersebut.Dunia secara beransur-ansur memperoleh kedamaiannya, kehidupan berubah dengan perkembangan teknologi baru, dan orang yang maju.Semasa memegang perasaannya terhadap orang pentingnya, Violet Evergarden cuba hidup di dunia ini tanpa orang itu.Pada suatu hari, sepucuk surat dijumpainya yang berkisarkan dari kisah masa lalu.Violet adalah seorang askar yang tewas dipeperangan dan kini hidup sebagai penulis surat yang dipenuhi isi isi surat yang menyedihkan dan dia perlu membantu orang yang terlibat dengan surat tersebut termasuk dirinya sendiri.


My Name (15 Oktober 2021)

Sumber dari Netlfix MY

Han So-hee, yang melakukan adegan aksi sukar itu sendiri dalam siri ini dan meyakinkan kepada watak Jiwoo, seorang wanita yang dengan rela hati memasuki dunia penjahat untuk membalas dendam atas pembunuhan ayahnya dan menjadi titik hitam dalam pasukan polis menggunakan nama samaran. Dia tidak akan berhenti membalas dendam dan berhadapan dengan kebenaran yang kejam.Dari Pengarah Extracurricular,My Name Lakonan Han-So-Hee Tayang Di Netflix 15 Oktober!


You : Season 3 (15 Oktober 2021)

Sumber dari Netlfix MY

Pada musim ke 3 ini Joe dan Love yang kini sudah berkahwin dan membesarkan bayi mereka telah berpindah ke daerah Madre Linda di Califronia utara yang nyama dimana mereka dikelilingi oleh pengusaha teknologi istimewa,blogger mommy,biohacker terkenal di insta.Joe berkomitmen kepada tanggungjawab barunya sebagai suami dan ayah tetapi takut akan impulsif Love yang boleh membawa maut yang ada dalam hatinya.


Night Teeth (20 Oktober 2021)

Sumber dari Netlfix MY

Seluruh dunia Benny terbalik setelah menjemput dua gadis misteri yang mendedahkannya ke dunia rahsia yang tidak pernah dia ketahui ada. Dia tiba-tiba dilemparkan ke dunia bawah tanah mereka yang samar-samar dalam misi menyelamatkan kotanya dari meneteskan darah.

Night Teeth adalah filem thriller seram Amerika yang akan datang, diarahkan oleh Adam Randall dari lakon layar oleh Brent Dillon. Ia dibintangi oleh Jorge Lendeborg Jr., Debby Ryan, Megan Fox, Lucy Fry, Alfie Allen, Raúl Castillo, dan Alexander Ludwig.


Maya and the Three (22 Oktober 2021)

Sumber dari Netlfix MY

Seorang puteri pejuang yang diilhami oleh Mesoamerika memulai usaha untuk memenuhi ramalan kuno dan menyelamatkan umat manusia dari dewa-dewa dunia yang penuh dendam.Lihat dari sudut trailernya Maya and the Three akan menampilkan 3D Animasi yang cantik dan penggembaraan yang menakjubkan dalam ceritanya.


Army of Thieves (22 Oktober 2021)

Sumber dari Netlfix MY

Dah tonton Army Of the Dead?Ingat tak karakter Dieter?Dieter akan kembali ke Netflix anda, kali ini dengan lebih banyak peti besi yang dipecahkan dan lebih sedikit zombi.

Ludwig Dieter (Matthias Schweighöfer) hanyalah seorang juruwang di sebuah bandar kecil yang menjalani kehidupan biasa. Dalam prekuel Army Of Thieves yang akan datang, kehidupan Dieter akan terbalik apabila dia direkrut oleh seorang wanita misteri untuk mencuri.


Itu hanyalah beberapa senarai terpilih dari rancangan siri TV dan filem baru bulan Oktober di Netflix. Sekarang anda boleh bersiap sedia dan mancatat tarikh dan masa tayangan siri dan filem Netflix anda untuk bulan Oktober 2021.

Selebihnya boleh tonton disini : 


Post a Comment

Previous Post Next Post