Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

PATUNG GERGASI 'SQUID GAME' KINI BERADA DI SUNWAY PYRAMID

Sumber dari Netflix Malaysia

Dengan dalgona kembali dan simbol 'lingkaran-segitiga-persegi'yang muncul secara terbuka di mana-mana, kesan budaya Squid Game tidak diragukan lagi melanda setiap pelosok dunia. Malaysia tidak terkecuali daripada demam Squid Game, dan sekarang adalah peluang anda untuk mengalami permainan yang memulakan semuanya.

Tepat pada masanya untuk meraikan drama yang mendebarkan itu menjadi pelancaran siri Netflix yang paling besar - dengan 111 juta peminat global mengikuti siri ini dalam masa 17 hari dari debutnya - patung 'Lampu Merah, Lampu Hijau' yang ikonik dan pasukannya sendiri pengurus permainan bertopeng bersedia untuk menyambut peminat di Malaysia di Sunway Pyramid mulai sekarang hingga 31 Oktober!.


Sumber dari Netflix Malaysia


Sumber dari Netflix Malaysia

Terletak di LG1 Atrium Sunway Pyramid (berhadapan dengan Costa Coffee), anak patung setinggi 12 kaki ini mengawasi replika taman permainan 'Lampu Merah, Lampu Hijau', di mana peminat dapat memaparkan versi mereka yang tidak begitu mematikan permainan.

Sumber dari Netflix Malaysia

Anda mungkin melihat wajahnya yang dikenali di pintu masuk terpilih. Pastikan anda tetap tenang, tenang ketika mengimbas suhu anda jika anda berharap lampu hijau masuk!

Sumber dari Netflix Malaysia

Dan jika anda melihat mana-mana pengurus permainan bertopeng dengan warna merah jambu, gerakkan mereka dari jaga jarak yang selamat untuk mendapatkan kad perniagaan Squid Game ini.

Buat temu janji dengan anak patung raksasa dari Squid Game pada bila-bila masa antara sekarang dan 31 Oktober di LG1 Atrium Sunway Pyramid dan pastikan untuk menonton (atau menonton semula) Squid Game, yang kini streaming di Netflix!

Post a Comment

Previous Post Next Post