Looking For Anything Specific?

Responsive Advertisement

Review Internasional

Responsive Advertisement

 


Kuala Lumpur, 23 Mac 2022 - Filem ngeri misteri 20th Century Studios “Death on the Nile,” yang diarahkan dan dibintangi oleh calon lapan kali Anugerah Akademi® Kenneth Branagh dan menampilkan barisan pelakon ensembel semua bintang, akan debut pada 6 April, 2022 di Disney+ Hotstar.

"Death on the Nile" adalah berdasarkan novel 1937 yang digemari oleh pengarang terkenal Agatha Christie. Kenneth Branagh, kembali sebagai detektif ikonik Hercule Poirot, disertai oleh Tom Bateman, calon empat kali Oscar® Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders dan Letitia Wright. “Death on the Nile,” yang menyatukan semula pasukan pembikin filem di belakang hit global 2017 “Murder on the Orient Express,” ditulis oleh Michael Green, diadaptasi daripada novel Christie, dan diterbitkan oleh Ridley Scott, Kenneth Branagh, pga, Judy Hofflund, pga dan Kevin J. Walsh, dengan Mark Gordon, Simon Kinberg, Matthew Jenkins, James Prichard dan Mathew Prichard berkhidmat sebagai penerbit eksekutif.

Percutian warga Belgium Hercule Poirot di Mesir di atas kapal pengukus sungai yang glamor bertukar menjadi pencarian yang menakutkan untuk seorang pembunuh apabila bulan madu pasangan sempurna bergambar terputus secara tragis. Berlatarkan landskap epik pemandangan padang pasir yang luas dan piramid Giza yang megah, kisah cinta yang dramatik ini telah tersilap menampilkan kumpulan pengembara kosmopolitan yang berpakaian rapi dan liku-liku jahat yang mencukupi untuk membuatkan penonton meneka sehingga ke penghujahan terakhir yang mengejutkan. Difilemkan dengan kamera Panavision 65mm pada penghujung 2019, "Death on the Nile" membawa penonton ke tahun 1930-an, mencipta semula banyak lokasi yang menjadi inspirasi untuk filem thriller masyarakat tinggi Christie yang glamor.Post a Comment

Previous Post Next Post